Historia

Olet täällä

Kartano Koskenranta Ky

Kartano on Kuusankosken kaupungin rakennuttama vuonna 1929 Voikkaan Mattilaan Lastenkodiksi. Sen suunnitteli arvostettu arkkitehti Arthur Gauffin. Lastekoti oli siihen aikaa koko euroopan modernein.

Lastenkodilla asusteli pääsääntöisesti noin 50 henkilöä. Lastenkotiin kuului myös kaksi muuta rakennusta, joissa yhessä asuivat isot pojat ja myöhemmin mummot ja talonmies Mäkelä.

Sota-aikana Kartanoon sijoitettiin myös orpolapset. Lapsia oli tuolloin parhaillaan parisen sataa. 

Kartano toimi lastenkotina vuoteen 1995 asti. Sen jälkeen kartano toimi 2000 luvulle asti Voikkaan palvelukotina päihdeongelmaisten asumispalveluyksikkönä. Kartanossa toimi myös tuon ajan jälkeen kievari ja sen jälkeen koirien koulutusyksikkö. 

Kartano siirtyi yksityiseen omistukseen vuonna 2010. Nyt kartanoa isännöi Timo Taskinen.

 

 

 

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Näitä kun sais enemmän juhliin 😋😋

Se ois sitten äitienpäivänmenun suunnittelua tänään🤔🤔

Jaalalaista hirven sisäfilettä😋😋

Äitienpäivä lounas 14.5.2017 Alkaen Klo 12.00 Menu Mozzarella-tomaatti tikkuset Lohi katkarapu saaristolaisleivällä. Graavilohti Savulohisalaatti Kanacaesarsalaatti Lihapyörykät Alkupala perunat Tuoreparsa ja hollandaiskastike Rosvopaisti (possua ja karitsaa) Zaziki Rosmariini perunat Juustokakku Kermakakku Kahvi, tee Maito, Mehu ja kotikalja Leivät ja levite 30e/hlö Vain pöytävarauksella. Varaukset voi myös soittaa numeroon 0404859112 Myynti@kartanokoskenranta.fi Kkoskenranta@gmail.com

Kiitos Kartano Koskenranta! Vanha kaunis tunnelmallinen rakennus, joka tarjoaa puitteet juhlatilaisuuksiin. Asiansa osaava henkilökunta takaa onnistumisen. Suosittelen lämpimästi.

Instagram

ihmistä seuraa