Palvelut

Olet täällä

Juhlapaikan vuokraus

Kartanon tilat tarjoavat upeat puitteet unohtamattomiin juhliin ja muistoihin. Kartanon juhlasalit muuntautuvat toiveidesi mukaiseksi häiden, sukujuhlien, koulutustilaisuuksien ja muiden tärkeiden tapahtumien pitopaikaksi.

Kartanon pihapiirissä on myös Kotakylä, ajanviettopaikka vähän rennompaan menoon. Tarjolla mm. lämmin ulkoporeallas, pukuhuone ja saunakota, isompi seurustelukota ja tilava grilli.

Lisää

Catering-palvelut

Rakastamme hyvää ruokaa ja tarjoammekin vieraillemme ja asiakkaillemme parasta. Käyttämämme valmistusmateriaalit ovat korkealaatuisia ja ne muuntautuvat Timon käsissä suussa sulaviksi herkuiksi. Tähtäämme siihen, että yksikään vieras ei nouse ruokapöydästä nälkäisenä tai tyytymättömänä ruoan laatuun.

Valmistamme haluamanne kattauksen tai suunnittelemme sen tilauksesta puolestanne. Voit noutaa valmiin ruoan meiltä tai toimitamme kattauksen haluamaasi paikkaan.

Lisää

Palvelupaketit

Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia haluamiisi tilaisuuksiin, yrityksille ja yksityishenkilöille. Haluamme tehdä juhlien ja tilaisuuksien viettämisestä helppoa ja vaivatonta sinulle - tehtäväksesi jää vain päättää ketkä haluat kutsua paikalle.

Tule tutustumaan valmispaketteihimme!

Lisää

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Vähän naposteltavaa 😛

Vietä tunnelmalliset pikkujoulut kartanolla tai kodalla vähän rennommin🤗🤗

https://www.facebook.com/642681432499140/posts/1565203696913571/

Instagram

ihmistä seuraa