Catering-palvelut

Olet täällä

Catering-palvelut

Rakastamme hyvää ruokaa ja tarjoammekin vieraillemme ja asiakkaillemme parasta. Käyttämämme valmistusmateriaalit ovat korkealaatuisia ja ne muuntautuvat Timon käsissä suussa sulaviksi herkuiksi. Tähtäämme siihen, että yksikään vieras ei nouse ruokapöydästä nälkäisenä tai tyytymättömänä ruoan laatuun.

Valmistamme haluamanne kattauksen tai suunnittelemme sen tilauksesta puolestanne. Voit noutaa valmiin ruoan meiltä tai toimitamme kattauksen haluamaasi paikkaan.

 

Catering-Palvelut

Toimitamme juhliisi valmiita kattauksia ja halutessasi voimme myös toteuttaa omat toivomuksesi.

Noudettuna & Toimitettuna

Herkullista, heti syötävää

Menu toiveiden mukaan

Sinun suunnitelman mukaan

Kiinnostuitko Catering-palveluistamme ? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

LISÄÄ

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Näitä kun sais enemmän juhliin 😋😋

Se ois sitten äitienpäivänmenun suunnittelua tänään🤔🤔

Jaalalaista hirven sisäfilettä😋😋

Äitienpäivä lounas 14.5.2017 Alkaen Klo 12.00 Menu Mozzarella-tomaatti tikkuset Lohi katkarapu saaristolaisleivällä. Graavilohti Savulohisalaatti Kanacaesarsalaatti Lihapyörykät Alkupala perunat Tuoreparsa ja hollandaiskastike Rosvopaisti (possua ja karitsaa) Zaziki Rosmariini perunat Juustokakku Kermakakku Kahvi, tee Maito, Mehu ja kotikalja Leivät ja levite 30e/hlö Vain pöytävarauksella. Varaukset voi myös soittaa numeroon 0404859112 Myynti@kartanokoskenranta.fi Kkoskenranta@gmail.com

Kiitos Kartano Koskenranta! Vanha kaunis tunnelmallinen rakennus, joka tarjoaa puitteet juhlatilaisuuksiin. Asiansa osaava henkilökunta takaa onnistumisen. Suosittelen lämpimästi.

Instagram

ihmistä seuraa