Juhlapaikan Vuokraus

Olet täällä

Juhlapaikan Vuokraus

Kartanon tilat tarjoavat upeat puitteet unohtamattomiin juhliin ja muistoihin. Kartanon juhlasalit muuntautuvat toiveidesi mukaiseksi häiden, sukujuhlien, koulutustilaisuuksien ja muiden tärkeiden tapahtumien pitopaikaksi.

Kartanon pihapiirissä on myös Kotakylä, ajanviettopaikka vähän rennompaan menoon. Tarjolla mm. lämmin ulkoporeallas, pukuhuone ja saunakota, isompi seurustelukota ja tilava grilli.

 

KARTANO

Tilavuokraus LISÄÄ

KARTANO

Ruokalistat LISÄÄ

KOTAKYLÄ

Tilavuokraus LISÄÄ

KOTAKYLÄ

Ruokalistat LISÄÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Meillä on tarjolla majapaikka yhdelle, selvälle vieraalle. Yleensä tämä on koulutustilaisuuksien kouluttaja, joka tulee kauempaa.
Saunassa ei ole suihkua. Kiukaassa on lämminvesikattila ja hanasta tulee kylmävesi. Jokainen siis tekee itselleen pesuvedet saunavatiin.
Tiloihimme mahtuu 128 henkeä. Istumajärjestelyt ovat helposti muokattavissa eri tilanteisiin.

Kiinnostuitko juhlapaikoistamme ? Kysy lisää.

LISÄÄ

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Näitä kun sais enemmän juhliin 😋😋

Se ois sitten äitienpäivänmenun suunnittelua tänään🤔🤔

Jaalalaista hirven sisäfilettä😋😋

Äitienpäivä lounas 14.5.2017 Alkaen Klo 12.00 Menu Mozzarella-tomaatti tikkuset Lohi katkarapu saaristolaisleivällä. Graavilohti Savulohisalaatti Kanacaesarsalaatti Lihapyörykät Alkupala perunat Tuoreparsa ja hollandaiskastike Rosvopaisti (possua ja karitsaa) Zaziki Rosmariini perunat Juustokakku Kermakakku Kahvi, tee Maito, Mehu ja kotikalja Leivät ja levite 30e/hlö Vain pöytävarauksella. Varaukset voi myös soittaa numeroon 0404859112 Myynti@kartanokoskenranta.fi Kkoskenranta@gmail.com

Kiitos Kartano Koskenranta! Vanha kaunis tunnelmallinen rakennus, joka tarjoaa puitteet juhlatilaisuuksiin. Asiansa osaava henkilökunta takaa onnistumisen. Suosittelen lämpimästi.

Instagram

ihmistä seuraa