Kotakylän vuokraaminen 2017

Vuoden 2017 hinnasto

Kotakylä

Kotakylän vuokra on 300€.

Sisältää:

  •  SEURUSTELUKODAN - Tulet valmiiksi laitettuna

  •   SAUNAN - lämmitettynä

  •   ULKOPOREAMMEEN - lämpöiset poreet

  •   LOPPUSIIVOUKSEN

Kotakylä on osa tilausruokaravintolaamme, joten siellä ei voi evästää omia eväitä. Lain puitteissa olemme vastuussa ruuasta joka ravintolamme alueella nautitaan.

Meillä ei ole anniskeluoikeuksia joten omat juomat voi kuitenkin tiloihimme tuoda.

Saunassa ei ole suihkua. Kiukaassa on lämminvesi kattila ja hanasta tulee kylmävesi. Jokainen siis tekee itselleen pesuvedet saunavatiin.

Kotakylässä on 2kpl ulkovessoja.

Kotakylänvuokraus päättyy klo 01.00.

Kotakylänvuokra on samalla varausmaksu. Kodalle on tilattavissa omat kotamenut jotka henkilökuntamme toimittaa sovittuna ajankohtana juhlijoille nautittavaksi.

 

 

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Näitä kun sais enemmän juhliin 😋😋

Se ois sitten äitienpäivänmenun suunnittelua tänään🤔🤔

Jaalalaista hirven sisäfilettä😋😋

Äitienpäivä lounas 14.5.2017 Alkaen Klo 12.00 Menu Mozzarella-tomaatti tikkuset Lohi katkarapu saaristolaisleivällä. Graavilohti Savulohisalaatti Kanacaesarsalaatti Lihapyörykät Alkupala perunat Tuoreparsa ja hollandaiskastike Rosvopaisti (possua ja karitsaa) Zaziki Rosmariini perunat Juustokakku Kermakakku Kahvi, tee Maito, Mehu ja kotikalja Leivät ja levite 30e/hlö Vain pöytävarauksella. Varaukset voi myös soittaa numeroon 0404859112 Myynti@kartanokoskenranta.fi Kkoskenranta@gmail.com

Kiitos Kartano Koskenranta! Vanha kaunis tunnelmallinen rakennus, joka tarjoaa puitteet juhlatilaisuuksiin. Asiansa osaava henkilökunta takaa onnistumisen. Suosittelen lämpimästi.

Instagram

ihmistä seuraa