Palvelupaketit

Olet täällä

Palvelupaketit

Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia haluamiisi tilaisuuksiin, yrityksille ja yksityishenkilöille. Haluamme tehdä juhlien ja tilaisuuksien viettämisestä helppoa ja vaivatonta sinulle - tehtäväksesi jää vain päättää ketkä haluat kutsua paikalle. 

Tule tutustumaan valmispaketteihimme!

 

Palvelupaketit

Kokouspaketit

Kuka sanoi, että palaverit täytyy aina tapahtua siellä samassa neuvotteluhuoneessa? Tule tuulettamaan ajatuksiasi Kartanon viihtyisiin tiloihin ja hemmottele työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita Kartanon herkuilla.

Hääpaketit

Kaikki alttarilta sviittiin ja siltä väliltä. Tarjoamme koristelut, ruoat, kakut ja muut herkut, hääauton rämisevine tölkkeineen sekä ruusunlehdet hääsviitin tyynylle ja varmistamme että tämä suuri juhla on unohtumaton kokemus niin hääparille kuin vieraillekin.

Juhlapaketit

Sukujuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, muistotilaisuudet? No problem. Toteutamme valmiin suunnitelmasi tai suunnittelemme yhdessä kanssasi mieleisen tilaisuuden, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kiinnostuitko palvelupaketeistamme ? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

LISÄÄ

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Näitä kun sais enemmän juhliin 😋😋

Se ois sitten äitienpäivänmenun suunnittelua tänään🤔🤔

Jaalalaista hirven sisäfilettä😋😋

Äitienpäivä lounas 14.5.2017 Alkaen Klo 12.00 Menu Mozzarella-tomaatti tikkuset Lohi katkarapu saaristolaisleivällä. Graavilohti Savulohisalaatti Kanacaesarsalaatti Lihapyörykät Alkupala perunat Tuoreparsa ja hollandaiskastike Rosvopaisti (possua ja karitsaa) Zaziki Rosmariini perunat Juustokakku Kermakakku Kahvi, tee Maito, Mehu ja kotikalja Leivät ja levite 30e/hlö Vain pöytävarauksella. Varaukset voi myös soittaa numeroon 0404859112 Myynti@kartanokoskenranta.fi Kkoskenranta@gmail.com

Kiitos Kartano Koskenranta! Vanha kaunis tunnelmallinen rakennus, joka tarjoaa puitteet juhlatilaisuuksiin. Asiansa osaava henkilökunta takaa onnistumisen. Suosittelen lämpimästi.

Instagram

ihmistä seuraa