Palvelupaketit

Olet täällä

Palvelupaketit

Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia haluamiisi tilaisuuksiin, yrityksille ja yksityishenkilöille. Haluamme tehdä juhlien ja tilaisuuksien viettämisestä helppoa ja vaivatonta sinulle - tehtäväksesi jää vain päättää ketkä haluat kutsua paikalle. 

Tule tutustumaan valmispaketteihimme!

 

Palvelupaketit

Kokouspaketit

Kuka sanoi, että palaverit täytyy aina tapahtua siellä samassa neuvotteluhuoneessa? Tule tuulettamaan ajatuksiasi Kartanon viihtyisiin tiloihin ja hemmottele työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita Kartanon herkuilla.

Hääpaketit

Kaikki alttarilta sviittiin ja siltä väliltä. Tarjoamme koristelut, ruoat, kakut ja muut herkut, hääauton rämisevine tölkkeineen sekä ruusunlehdet hääsviitin tyynylle ja varmistamme että tämä suuri juhla on unohtumaton kokemus niin hääparille kuin vieraillekin.

Juhlapaketit

Sukujuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset, muistotilaisuudet? No problem. Toteutamme valmiin suunnitelmasi tai suunnittelemme yhdessä kanssasi mieleisen tilaisuuden, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kiinnostuitko palvelupaketeistamme ? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

LISÄÄ

JUHLA- JA CATERING-PALVELUT

Kartano Koskenranta tarjoaa näyttävät puitteet onnistuneille tapahtumille ja unohtumattomille muistoille - oli kyseessä sitten hulppeat häät tai sukujuhlat, railakkaat lasten synttärit tai vähän asiallisempi koulutustilaisuus. Voimme myös halutessassi suunnitella tapahtuman kanssasi ripeälläkin aikataululla erilaisista palvelupaketeista. 

Tämän kaiken kruunaamme huippuluokan herkuilla ja joustavalla catering-palvelulla.

Tervetuloa viihtymään!

Facebook

Vähän naposteltavaa 😛

Vietä tunnelmalliset pikkujoulut kartanolla tai kodalla vähän rennommin🤗🤗

https://www.facebook.com/642681432499140/posts/1565203696913571/

Instagram

ihmistä seuraa